x

Radnički na Zvezdu u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća

Radnički na Zvezdu u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća Foto: KSS

Košarkaši Radničkog igraće protiv beogradske Crvene zvezde na startu finalnog turnira Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać, koji će se od 11. do 14. februara održati u Novom Sadu.


Kragujevčani nisu imali previše sreće na žrebu, koji im je za protivnika u četvrtfinalu dodelio jednog od najtežih mogućih rivala. Kao aktuelni šampion Srbije i učesnik Evrolige, Crvena zvezda se ubraja među glavne favorite za osvajanje trofeja „Žućkove levice“, koji joj je izmicao prethodne tri sezone.


Za Šumadince je i sam plasman na završni turnir Kupa Radivoja Koraća veliki uspeh, a duel sa jednom od najkvalitetnijih ekipa u Srbiji vide kao priliku da steknu vredno iskustvo i prikažu se u najboljem mogućem izdanju.


Održan žreb za Kup Radivoja Koraća 2021


Bolji iz duela Radničkog i Crvene zvezde u polufinalu će igrati sa pobednikom meča Partizan NIS - Borac, dok preostala dva četvrtfinalna para čine Mega Sokerbet - Mladost Zemun i FMP - Vojvodina.


Sve utakmice četvrtfinala igraju se četvrtak, 11. februara, polufinala su na programu u subotu, 13. februara, dok je finale zakazano za nedelju, 14. februar. 


Usled trenutne situacije sa pandemijom virusa kovid-19, sve utakmice Kupa Radivoja Koraća biće odigrane bez prisustva publike, ali uz direktan prenos na kanalima televizije Arena sport.


Raspored utakmica i rezultati - Kup Radivoja Koraća 2021


RASPORED ČETVRTFINALNIH  UTAKMICA TRIGLAV OSIGURANJE  KUPA RADIVOJ  KORAĆ 2021.

Četvrtak (11. februar):
Mega Sokerbet - Mladost Zemun (15.00)
FMP – Vojvodina (17.00)
Partizan NIS– Borac (19.00)
Crvena zvezda MTS – SPD Radnički d.o.o (21.00)

Datum: 04.02.2021. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...