x

Radnički sa Mladim radnikom za odbranu Kupa

Radnički sa Mladim radnikom za odbranu Kupa Foto: SPD Radnički

Rukometašice Radničkog su prošle sezone osvojile prvi trofej u nedugoj istoriji kluba, Kup - grupa Zapad. I ove godine su se izborile za priliku da odbrane osvojeni pehar u utorak 19. januara u SBB hali Jezero, a prepreka na tom putu će im biti tradicionalno neugodna ekipa Mladog Radnika iz Radinca, sa kojom su u prošlosti vodile neizvesne bitke.


Marijana Ilić pojačala redove Radničkog


Nakon svih dešavanja sa kovid virusom, predstoji nam finalna utakmica sa ekipom Mladog Radnika. Ime i istorija kluba za koji se borimo nam ne dozvoljavaju da kalkulišemo nakon svega što se dešavalo u bliskoj prošlosti. Treniramo punom parom i pokušaćemo svim silama da ne dozvolimo mladoj ekipi iz Radinca da se razigra na našem terenu i nadamo se da će trofej ostati u našem gradu, kao i da će nam ova utakmica odlično doći kao uvertira za nastavak prvenstva gde nas očekuje velika borba, najavio je finalni susret pomoćni trener Radničkog  Vladimir Mladenović.


Lider poklekao u Kragujevcu


Početak utakmice je zakazan za 19:30 časova, a pravdu će deliti sudijski par Dragana Bulatović-Janićijević iz Kragujevca i Maja Đorđević iz Jagodine.

   

Datum: 18.01.2021. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...