x

Bogićević za jači napad Zlatibora

Bogićević za jači napad Zlatibora

FK Zlatibor prošle godine je bio hit Prve lige i ove sezone debitovao je u Super ligi Srbije. Posle prvog dela sezone, nalaze se na 18 mestu i sledi im grčevito borba za opstanak u eliti.


Povodom toga čelni ljudi kluba žele da se pojačaju kako bi nastavak u prvenstvu dočekali spremniji. Pregovori traju sa nekoliko igrača a prvi koji je stigao je Andrej Bogićević, 19 godišnji napadač Grafičara. On je danas u pratnji predsednika Veljka Radulovića, direktora Predraga Ristanovića i šefa stručnog štaba Zorana Njeguša, potpisao ugovor na dve godine.


Gol Marka Jevtovića proglašen za najlepši pogodak Turske superlige u 2020.


- Dobili smo mladog​ napadača, koga smo pratili u omladinskoj ligi. Bogićević Ima veliki potencijal,​ cilj je jasan znamo šta želimo, a to je opstanak u ligi. Predsednik i uprava kluba rade na pojačanjima i nadam se da ću imati priliku da uigram dobar tim.​ Pripreme nam kreću osmog. Specifična je situacija jer nemamo dovoljno vremena za maksimalne pripreme, jer nam prvenstvo počinje 6 februara. Ali, kako je nama tako je ostalim ekipa, zbog situacije oko korona virusa - istakao je Zoran Njeguš, igračka legenda Zvezde i Sevilje, za koga kažu da je trenerska budućnost Srbije.


Mladog Andrej Bogićevića, porede sa Darkom Kovačevićem. Bio je odličan ove sezone u Kvalitetnoj omladinskoj ligi, dao je i gol Crvenoj zvezdi na Marakani u poslednjem kolu. Sada očekujemo od njega golove na velikoj sceni. Skauti Benfike raspitivali su se za Bogićevića a odbio je ponudu da ide u ruski Kuban iz Krasnodara.​


- Hvala ljudima iz Zlatibora na pozivu. Izabrao sam dres sa brojem 9 a to je i dodatna obaveza. Imaću čast da me trenira čovek koji je i u Zvezdi, Sevilji i Atletiku iz Madrida odigrao preko 50 utakmica. Što se Kubana tiče, ponuda je bila dobra ali želim prvo da se dokažem u srpskoj fudbalskoj eliti - istakao je Bogićević.


Datum: 04.01.2021. Autor: /

PROČITAJTE JOŠ...