x

Kik boks takmičenje održano u Novom Sadu

Kik boks takmičenje održano u Novom Sadu Foto: Kik boks savez Srbije

Jovan Nikolić, alijas Terminator, još jednom je pokazao da je apsolutna klasa iako ima samo 19 godina! Na međunarodnom kik boks događaju Kup nacija održanom u novosadskoj hali Spens od samog starta svog meča krenuo je u napad na Almira Hodžića iz Bosne i Hercegovine i megdan završio prekidom u trećoj rundi.

Najbolja borba večeri bio je duel Dušana Radovića i Admira Alimovića, koju je u svoju korist tek posle ekstra runde rešio Radović.

Đorđević se vraća među konopce

U preostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati: Aleksa Guša - Andrija Janković 3:0, Aleksandar Milošević - Nikola Vlajkov 3:0, Nađa Milijančević - Viktorija Varadinova TKO (3. runda), Nikola Miljković - Jovan Radovanović KO (2. runda) i Ljubo Jalovi - Miloš Bajović 3:0.

Turnir je održan bez publike uz poštovanje svih epidemioloških mera, a u hali Spens bili su prisutni gradski sekretar Novog Sada zadužen za sport Ognjen Cvjetićanin, bivši kik bokser, kao i predsednik KBSS Srđan Bugarčić, potpredsednici Dejan Milosavljević i Ivan Sočo i legendarni dugogodišnji selektor, sportski ditrektor i predsednik Trenerske komisije KBSS Miodrag Jotić.

Kik boks prvenstvo Srbije održano u Leskovcu

Sledeći kik boks događaj, Balkan best fighters, biće održan za vikend u Jagodini, a planirano je da učestvuje 40 takmičara iz 10 zemalja.

Datum: 07.12.2020. Autor: Dražen Ostojić

PROČITAJTE JOŠ...