x

Radnički na teškom gostovanju u Nišu

Radnički na teškom gostovanju u Nišu Foto: SPD Radnički

Žreb se na početku prvenstva Arkus lige poigrao sa rukometašima Radničkog, koji i na drugom startnom gostovanju idu na noge jednoj od najboljih ekipa lige, ekipi Železničara, sa kojom će ukrstiti koplja u subotu 17. oktobra u hali „Čair“ u Nišu. 


Poneti dobrim igrama na startu i osvajanjem premijernih bodova, Kragujevčani odlaze na megdan sa željom da pomrse konce favorizovanim Nišlijama. 


Vruć teren, odlična ekipa koja ima dosta dobrih pojedinaca. U prethodnom kolu su uzeli bod u Šapcu i sigurno je da će na domaćem terenu prikazati jos bolju igru. Igrali smo sa njima u pripremnom dijelu, ali su takmičarske utakmice drugačije od prijateljskih. Treniramo dobro i imamo dobru pripremu za duel u Nišu. Početak je takmičenja, tako da želje, volje i  motiva ne manjka. Imamo sa čim i imamo šta da pokažemo u subotu, kao i šansu da napravimo dobar rezultat. Vjerujem u moj tim koji iz dana u dan izrasta u ozbiljnu ekipu i uvjeren sam da ćemo sa terena izaći uzdignute glave, najavio je utakmicu u Nišu najbolji igrač proteklog kola  Nemanja Vuković.


Početak utakmice u hali „Čair“ je zakazan za 15 časova, a pravdu će deliti sudijski par Dušan Cvetković i Igor Nikolić iz Leskovca.


Datum: 16.10.2020. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...