Nova sezona vazdušnim oružjem počinje u Smederevu

Foto: SSS

Nova sezona takmičenja vazdušnim oružjem u Srbiji počinje u subotu u Smederevu.


Sutra će na strelištu u smederevskoj sportskoj hali biti održano Finale Kupa Streljačkog saveza Srbije vazdušnim oružjem u B programu (pionirska, kadetska i kategorija mlađih juniora i juniorki).


Turnir je trebalo da bude održan u martu, ali je zbog epidemije korona virusa odložen. Na vatrenu liniju izlazi oko 90 strelaca iz više od 20 klubova iz svih krajeva Srbije. Ovo će im biti prva prilika da posle duge pauze pokažu koliko mogu na 10-metarskom strelištu.


Mladi srpski strelci će novu veliku šansu za dokazivanje imati već za nedelju dana na istom mestu. Narednog vikenda (26/27.septembar) SD Smederevo će organizovati Prvenstvo Srbije vazdušnim oružjem u B programu.


U smederevskoj hali će se sutra pucati od jutra do mraka. Finalni turnir Kupa Srbije u subotu se otvara u 9.15 časova, kada počinje pionirsko takmičenje puškom. Strelci pionirskog i kadetskog uzrasta ne gađaju finala, a finalni programu u kategoriji mlađih juniorki i juniora počinje u 16 časova.  Zavesa će biti spuštena oko 20 časova, posle poslednjeg finala.


Datum: 18.09.2020. Autor: Streljački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...