BetWorld247

SteelSeries predstavlja nove Arctis9 Dual Wireless slušalice

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, je danas predstavio najnoviji model svoje čuvene Arctis serije - visoko kvalitetne Arctis 9 wireless gejming slušalice za PC i PlayStation. Arctis 9 će biti kompatibilan sa novom PlayStation 5 konzolom.


Arctis 9 pruža izuzetno nisku 2.4GHz wireless latenciju i besprekoran audio kvalitet, po kome je SteelSeries već dobro poznat. Gejmeri će imati priliku da uživaju u novim PC i PlayStation naslovima bez ikakvog audio laga. Arctis 9, kao i Arctis Pro Wireless i Arctis 9X, takođe poseduje simultanu Bluetooth konekciju sa vašim mobilnim uređajima. Na ovaj način možete da ih koristite za pozive, muziku i VoIP čet dok slušate nepogrešiv audio iz vaše igre.


Arctis 9 sa dobro poznatim Discord-overenim mikrofonom nastavlja tradiciju Arctis serije. ClearCast mikrofon koristi svoju superiornu bidirekcionu tehnologiju, koja omogućava besprekoranu odstranu buke, kao i savršeno jasan zvuk, sa akcentom na suptilne i važne detalje iz vaše igre.


Optimizovana Arctis 9 baterija pruža preko 20 sati korišćenja sa samo jednim punjenjem. Slušalice takođe poseduju fenomenalno elastičnu i čelično ojačanu traku za glavu, koja zajedno sa mekim jastučićima pruža maksimalanu izdržljivost i komfor. Slušalice takođe imaju ugrađene ChatMix kontrole, pomoću kojih direktno, i u bilo kom momentu možete da podešavate audio kako u igri, tako i u četu. Koriste i DTSHeadphone:X v2.0, koji pruža neverovatno precizne okolne zvuke na PC-ju.


Cena

Arctis 9 je od danas globalno dostupan po ceni od $199.99/€199.99/$199.99. Za sve informacije posetite https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-9.


O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.


Datum: 15.09.2020. Autor: Nikola Jordanoski

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...