x

Realistično trkačko iskustvo sa Trueforce gejming volanom

Realistično trkačko iskustvo sa Trueforce gejming volanom

Logitech G, Logitechov brend i vodeći inovator gejming tehnologije i opreme je danas lansirao Logitech G923 trkački volan i pedale, koje predstavljaju revoluciju u sferi trkačkih simulatora. Novi G923 model poseduje TRUEFORCE™, jedinstveni taktilni feedback sistem koji pruža ultra-realistično iskustvo u sinhronizaciji sa fizikom i audiom vaše igre.


"Ovaj nesvakidašnji gejming volan sa neverovatnim taktilnim feedback sistemom je definitivno presudan faktor koji pravi razliku između pobede i poraza," izjavio je McLaren F1 vozač Lando Noris. "Novi Logitech G923 trkački volan sa integrisanim TRUEFORCE sistemom daje autentično iskustvo, i fantastično simulira pravi osećaj trkača. Precizno mogu da predvidim kada će automobil da mi se okrene, što mi daje priliku da u kratkom vremenskom roku preuzmem kontrolu i ostanem na čelu trke."


TRUEFORCE je veoma osetljiva i jednistvena taktilna tehnologija koja će otvoriti čitav novi spektar mogućnosti u svim podržanim trkačkim naslovima. Dozvoljava igračima da osete vibracije volana, trenje guma i reljef staze bolje i preciznije nego ikad, sve u sinhronizaciji sa fizikom i audiom vaše igre. TRUEFORCE je direktno povezan sa engine-om podržane igre i procesuira do 4000 informacija u sekundi, pružajući ultra detaljno i realno iskustvo.


"Poslednjih nekoliko godina smo u saradnji sa sim vozačima i profesionalnim trkačima uspeli da razvijemo realistično, i u potpunosti jedinstveno iskustvo za vozače," izjavio je Uđeš Desai, Logitech G generalni menadžer. "TRUEFORCE vam omogućava da zaista osetite stazu, i sve ostale suptilne detalje trkačkog automobila. Pruženo iskustvo je na sasvim drugom nivou, i svi koji su ga isprobali su bili prezadovoljni!"


Dizajniran za sim trkače današnjice, Logitech G923 trkački volan i pedale krasi moderan i ispoliran dizajn, sa maskimalno udobnom kožnom prevlakom. G923 svom dizajnu takođe donosi nekoliko novina:

-Prilagodljiva kontrola kvačila

-Ugrađeni indikator obrtaja

-Integrisane PlayStation 4 i PlayStation 5* kontrole

-Progresivne kočnice

-Brojčanikza podešavanje sa 24 opcije


Cena

Logitech G923 trkački volan i pedale će biti dostupne za PlayStation 4 i PC, ali i za PlayStation 5* koji izlazi krajem praznične sezone. Na tržištu će biti od avgusta 2020. godine, i u Evropi će se prodavati po ceni od €399.99.


Datum: 06.08.2020. Autor: Nikola Jordanoski

PROČITAJTE JOŠ...