x

Ribolovci beograda za zvanje šampiona

Vodeći računa o situaciji prouzrokovanoj epidemijom korona virusa i preduzimajući sve mere predostrožnosti, u skladu sa preporukama kriznog štaba i zdravstvenih stručnjaka, sugrađani sa invaliditetom nastavljaju sa intenzivnim sportsko – rekreativnim aktivnostima na prostorima i terenima uz svo bogatstvo sadržaja koji su im na raspolaganju.


Tako će sutra, u četvrtak, o6.avgusta, ribnjak „Bečmen“ u opštini Surčin biti domaćin najboljim ribolovcima koji će se nadmetati za zvanje najboljeg u Beogradu u ovoj godini, za šta će biti nagrađeni pobedničkim peharom i medaljama. Očekuje se učešće većeg broja ekipa, a već su se prijavili Savez distrofičara i opštinska društva  Zemun, Voždovac, Obrenovac i Zvezdara a prvenstvo u disciplinama „lov ribe na plovak“ i „ lov ribe udicom po dnu“ , počinje već od 07,00 sati.                                                           


Organizator ove, po mnogo čemu jedinstvene manifestacije je Sportski savez osoba sa invaliditom Beograda a njeno održavanje je podržao i omogućio grad Beograd, preko Sekretarijata za sport i omladinu i Sekretarijata za socijalnu zaštitu.


Datum: 05.08.2020. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...