Juniorski reprezentativac u redovima Radničkog

Foto: SPD Radnički

Vuk Ivanković, talentovani juniorski reprezentativac, koji pokriva poziciju primača novo je pojačanje Odbojkaškog kluba Radnički. Nakon prethodne, veoma usprešne sezone, koja je prekinuta usled epidemiološke situacije, Radnički se pozabavio dovođenjem adekvatnih pojačanja na deficitarnim pozicijama.  


Povratak na stare staze i vreme kada je klub bio u samom vrhu odbojkaškog neba Srbije, upotpuniće mlad i uspešan primač Ivanković.


Srećan sam što ću naredni period u karijeri provesti u Radničkom. Čuo sam, a sad sam se i uverio da je klub organizovan na izuzetnom nivou. Smatram da sam izabrao sredinu po meri u ovom trenutku moje karijere i da ću napraviti značajan iskorak. Na treninzima se kvalitetno radi, atmosfera je odlična. Na meni je da treniram, radim i da se nametnem, kako bih postao standardan član prve postave, naglasio je mladi Ivanković.


Vuk je rođen 1999. godine u Gornjem Milanovcu, gde je sa 13 godina započeo karijeru u matičnom “Metalac-Takovu”, a potom je nastupao i za novosadsku “Vojvodinu”. Prošao je sve selekcije državnog tima, počev od pionirske, preko kadetske pa sve do juniorske reprezentacije i predstavlja veliku nadu srpske odbojke.


Ambicije nam se poklapaju, a to je da u svaku utakmicu uđemo sa velikom željom za pobedom, da izborimo plasman u plej-of i neki od evropskih kupova, a pokušaćemo da napadnemo i domaće trofeje. Uveren sam da ćemo pružiti snažan otpor svim ekipama i da će SBB hala Jezero predstavljati neosvojiv bastion, zaključio je Vuk Ivanković koji je potpisao četvorogodišnji ugovor sa kragujevačkim Superligašem.


Datum: 02.08.2020. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...