x

Odloženo finale Bokserske lige Srbije

Zbog novonastale situacije u Republici Srbiji, a izazvane virusom Covid 19 završnica Super lige BSS 2019/20, odnosno finalni susreti između BK Loznica i BK Radnički (Beograd) odlažu se do daljnjeg, odluka je Bokserskog saveza Srbije.


Prvi meč finala Bokserske lige Srbije pod pokroviteljstvom MTS-a bio je u planu 9. jula u hali Lagator u Loznici, drugi meč bio je zakazan za 12. jul na Crvenom krstu u Beogradu, ali se prolongiraju do daljnjeg, sve dok se epidemiološka situacija ne stabilizuje.


Poštujući mere i odluke Vlade Republike Srbije donete povodom pandemije virusa Covid 19 BSS je doneo odluku da se sva takmičenja kako Republička tako i regionalna, kao i Redovna Skupština BSS odlože dok se za to ne stvore uslovi.


Podsetimo, Super liga BSS 2019/20. ušla je u samu završnicu. Višemesečna pauza izazvana pandemijom virusa krona bila je prekinuta polufinalnim  takmičenjima u kojima su se za ulazak u sam finiš takmičenja borile na jednoj strani ekipe BK Loznica i BK “Metalac”, na drugoj BK “Radnički” Beograd protiv BK “Naissus” Niš. Pobedama kako kod kuće, tako  i na strani finalnu “rundu” za naslov šampiona Bokserske lige Srbije 2019/20. zakazali su Lozničani i “Krstaši”.


Datum: 08.07.2020. Autor: Bokserski savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...