x

Aleksandar Ivković: Velika je čast biti deo trofejnog kluba

Aleksandar Ivković: Velika je čast biti deo trofejnog kluba Foto: SPD Radnički

Aleksandar Ivković, iskusni 30-godišnji dizač nosiće dres Odbojkaškog kluba Radnički naredne sezone. Ivković iza sebe ima bogato iskustvo. Nastupao је za Đerdap, Novi Pazar, Klek, Jedinstvo, Vojvodinu i Niš, a u inostranstvu je igrao za Budvansku rivijeru, rumunsku Stincu, slovenački Kalcit iz Kamnika i Baušri iz Libana. O tome kako je odlučio da svoju igračku karijeru nastavi u Kragujevcu ekipa redakcije našeg portala razgovarala je sa Ivkovićem.


SPD Radnički: Dobrodošao u naš tim. Kako se osećaš i kakva su tvoja očekivanja od Odbojkaškog kluba Radnički?

Hvala na dobrodošlici. Velika mi je čast što ću biti deo trofejnog kluba sa bogatom tradicijom i zahvalio bih se upravi kluba na ukazanom poverenju. Nadam se lepoj i uspešnoj saradnji u predstojećoj sezoni.


Da li si već sarađivao sa trenerom ili nekim od igrača OK Radnički, imaš li već izgrađeno mišljenje o kragujevačkom Superligašu?

Do sada nisam imao priliku da sarađujem sa trenerom Draganom Kobiljskim, ali ko god prati odbojku zna da se radi o jednom od najboljih srpskih trenera, sa uspešnom klupskom i reprezentativnom karijerom. Roster ekipe je na zavidnom nivou, a posebno me raduje činjenica što dobro poznajem većinu igrača i drago mi je što ću deliti svlačionicu i teren sa starim drugarima.


Šta je bila odlučujuća stavka koja je prevagnula da dođeš u Kragujevac?

Pre svega sama organizacija u klubu, odličan stručni štab i izuzetno kvalitetna ekipa naveli su me na to da upravo Odbojkaški klub Radnički bude moj izbor.


Šta očekuješ u predstojećoj sezoni?

Smatram da imamo sve predispozicije da budemo u samom vrhu tabele i da se borimo za trofeje. Ambicije kluba su visoke, a na nama je da velikim trudom i radom ispunimo zacrtane ciljeve.


Datum: 07.07.2020. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...