x

Sportisti sa invaliditetom spremni za nastavak sezone

Ublažavanje mera vanrednog stanja prouzrokovanog epidemijom virusa korona posebno je sa radošću dočekano među ljubiteljima sporta i već ovih dana sportska borilišta opet oživljavaju i dočekuju sportiste među kojima su i naši sugrađani sa invaliditetom.


S tim u vezi, Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda koji je svoj rad bazirao na podršci u obezbeđivanju paketa humanitarne pomoći i stručnoj pomoći individualnomradu u kućnim uslovima opet se vraća sadržajima redovnih aktivnosti namenjenih deci i mladima pre svega, u sportskim centrima, ali posebno na otvorenom, na terenima Ade Ciganlije i drugim.


Ovaj nastavak sezone biće obeležen posebno svečanim činom – Savez je upriličio predstavljanje  sportista koji su kao priznanje i podršku dobili  stipendiju Grada za ovu godinu i sa kojima će i simbolično biti potpisani ugovori. Ova skromna svečanost biće održana u ponedeljak, 02. juna u 11,00 sati u prostorijama Saveza koje seu u sastavu SC „Olimp Zvezdara“ ul. Vjekoslava Kovača br.11    


Nosioci ovog svakako značajnog priznanja su: Jelena Terzić –  tekvondo, Milan Cvejić – streljaštvo i Boban Stanković – košarka u kolicima, a svečanosti će pored njih prisustvovati i njihovi sportski učitelji kao i predstavnici Skupštine Grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu  koji su i podržali i omogućili realizaciju ove lepe ideje.


Datum: 31.05.2020. Autor: SSOSIB

PROČITAJTE JOŠ...