Obustavljena sva sportska takmičenja i aktivnosti

U skladu sa novonastalom situacijom u vezi sa korona virusom i odlukom Vlade o uvođenju vanrednog stanja na teritoriji Srbije, ovim putem vas obaveštavamo da su obustavljene sve aktivnosti, treninzi, okupljanja i utakmice odbojkaških, košarkaških, rukometnih i vaterpolo selekcija. 

Ove mere, zbog povećanog broja zaraženih od korona virusa u Srbiji, a u cilju preventivne zaštite, naložili su nacionalni sportski savezi. 

Svi klubovi koji funkcionišu pod okriljem Sportskog privrednog društva “Radnički” (OK Radnički, KK Radnički, RK Radnički i VK Radnički) ponašaće se odgovorno i u skladu sa uputstvima nadležnih organa, shvatajući ozbiljnost situacije.

O svim daljim merama koje će biti preduzete u odbojkaškom, košarkaškom, rukometnom i vaterpolo sportu, SPD “Radnički” će obaveštavati javnost zvaničnim kanalima komunikacije - putem internet portala, društvenih mreža i sredstvima javnog informisanja.

Datum: 16.03.2020. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...