x

Koji je tvoj limit?

Koji je tvoj limit?

Snaga, izdržljivost,okretnost,eksplozivnost i mnogo toga još... Ko je najspremniji momak u Srbiji? Odgovor će biti poznat 20. jula 2014. godine, kada je na programu premijerno izdanje "No limit challenge", takmičenja za muškarce, koji se nadmeću u funkcionalnim vežbama (sklekovi, skokovi, zgibovi, propadanja,...). Stadion Radničkog sa Novog Beograda ugostiće 128 momaka, koji će kroz nekoliko nivoa vežbi, pokušati da uđu u društvo osam veličanstvenih, koji će imati priliku da se u vežbačkim okršajima "1 na 1" bore za laskavu titulu najspremnijeg takmičara.

-Beograd će imati priliku da uživa u odlično takmičenju koje ima za cilj da vežbače iz parkova, teretana, sportskih sala "nagradi" za višedecenijske napore i silna odricanja. Svi takmičari imaće priliku da se osete kao pravi sportisti i da se kroz zanimljiv sistem takmičenja bore za vredne nagrade (sporska oprema, suplementi, putovanja,...).Ceo događaj je zamišljen kao jedna velika žurka na otvorenu, kojoj će ton davati naši takmičari - rekao je jedan od organizatora "No limit challenga" Duško Planić.

Jedan od najcenjenijih srpskih fitnes trenera Dušan Perović našao se u ulozi promotera i organizatora takmičenja koji će "slučajno" dobiti status međunarodnog.
-Na spisku potencijalnih takmičara stižu momci sa svih strana Srbije. Raduje me što vežbača ima iz raznih sportova i disciplina. Siguran sam da će uživati u "olimpijskom tretmanu" koji ćemo im obezbediti. Mnogo su nas obradovali pozivi iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore tako da ćemo već na premijernom takmičenju imati goste iz regiona. Nije isključeno da se na događaju pojave i vežbači sa drugog kontinenta - najavljuje Perović.

Takmičenje kraj Studenjaka imaće i "nagrade" za ženski deo publike. - izbor za mistera takmicenja. Na premijernom No limit takmičenju devojke će samo učestvovati u revijalnom delu takmičenja, ali smo spremni da ih na aktivno uključimo u naš rad. Prisustvo 128 momaka je događaj za sve dame, a naš žiri,sastavljen od žena, će birati "Hidrostar Mistera takmičenja". To je još jedan razlog da svi dođu na stadion "majstora" kraj Studenjaka - rekao je Dušan Perović.

Svi koji žele da se prijave za takmičenje (do 18.jula) mogu se informisati preko FB stranice NO LIMIT CHALLENGE Srbija ili na telefon 062 262 656.Datum: 09.07.2014. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...