Koji je tvoj limit?


Snaga, izdržljivost,okretnost,eksplozivnost i mnogo toga još... Ko je najspremniji momak u Srbiji? Odgovor će biti poznat 20. jula 2014. godine, kada je na programu premijerno izdanje "No limit challenge", takmičenja za muškarce, koji se nadmeću u funkcionalnim vežbama (sklekovi, skokovi, zgibovi, propadanja,...). Stadion Radničkog sa Novog Beograda ugostiće 128 momaka, koji će kroz nekoliko nivoa vežbi, pokušati da uđu u društvo osam veličanstvenih, koji će imati priliku da se u vežbačkim okršajima "1 na 1" bore za laskavu titulu najspremnijeg takmičara.

-Beograd će imati priliku da uživa u odlično takmičenju koje ima za cilj da vežbače iz parkova, teretana, sportskih sala "nagradi" za višedecenijske napore i silna odricanja. Svi takmičari imaće priliku da se osete kao pravi sportisti i da se kroz zanimljiv sistem takmičenja bore za vredne nagrade (sporska oprema, suplementi, putovanja,...).Ceo događaj je zamišljen kao jedna velika žurka na otvorenu, kojoj će ton davati naši takmičari - rekao je jedan od organizatora "No limit challenga" Duško Planić.

Jedan od najcenjenijih srpskih fitnes trenera Dušan Perović našao se u ulozi promotera i organizatora takmičenja koji će "slučajno" dobiti status međunarodnog.
-Na spisku potencijalnih takmičara stižu momci sa svih strana Srbije. Raduje me što vežbača ima iz raznih sportova i disciplina. Siguran sam da će uživati u "olimpijskom tretmanu" koji ćemo im obezbediti. Mnogo su nas obradovali pozivi iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore tako da ćemo već na premijernom takmičenju imati goste iz regiona. Nije isključeno da se na događaju pojave i vežbači sa drugog kontinenta - najavljuje Perović.

Takmičenje kraj Studenjaka imaće i "nagrade" za ženski deo publike. - izbor za mistera takmicenja. Na premijernom No limit takmičenju devojke će samo učestvovati u revijalnom delu takmičenja, ali smo spremni da ih na aktivno uključimo u naš rad. Prisustvo 128 momaka je događaj za sve dame, a naš žiri,sastavljen od žena, će birati "Hidrostar Mistera takmičenja". To je još jedan razlog da svi dođu na stadion "majstora" kraj Studenjaka - rekao je Dušan Perović.

Svi koji žele da se prijave za takmičenje (do 18.jula) mogu se informisati preko FB stranice NO LIMIT CHALLENGE Srbija ili na telefon 062 262 656.Datum: 09.07.2014. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...