x

U Kučevo po prve prolećne bodove

U Kučevo po prve prolećne bodove Foto: SPD Radnički

Nakon jesenjeg dela prvenstva, rukometašice Radničkog čvrsto drže prvo mesto na tabeli Super B rukometne lige za žene, sa 3 boda prednosti nad drugoplasiranom ekipom Bora. Lidersku poziciju treba odbraniti u nastupajućoj polusezoni, u okviru 12. kola. Prvi susret na otvaranju šampionata, Radnički je dobio u svoju korist rezultatom 37:26.


-"U pripremnom periodu smo odigrale veći broj utakmica sa superligaškim ekipama, gde smo pokazale da možemo da pariramo timovima iz višeg ranga. Ta činjenica nam daje nadu i povećava želju za novim dokazivanjem. Da bi ostvarile cilj potrebno je da nastavimo u istom ritmu gde smo stale u decembru. Rezultat sa početka prvenstva nas ne sme zavarati, jer je ekipa Kučeva pretrpela znatne kadrovske promene u pauzi prvenstva i imaće dodatni motiv da nam se revanšira. Maksimalno smo spremne za prve bodove ovog proleća", najavila je  kapiten rukometnog kluba Radnički, Tijana Petrović.


Kragujevčanke će u nedelju 01. marta gostovati ekipi Kučeva, a utakmica će biti odigrana u sali OŠ „Uroš Branković“, sa početkom u 16 časova.    


Za sve navijače i ljubitelje rukometa, obezbeđen je video-link sa direktnim prenosom meča.


Datum: 28.02.2020. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...