x

Zahuktali Radnički gostuje posrnulom Zemunu

Zahuktali Radnički gostuje posrnulom Zemunu Foto: SPD Radnički

Seriju od šest uzastopnih trijumfa u Drugoj ligi Srbije košarkaši Radničkog pokušaće da produže na gostovanju ekipi Zemuna, u subotu, 29. februara, od 19 časova. 

Kragujevčani put Zemuna odlaze sa namerom da potvrde dobru formu i dođu do još jedne pobede koja bi ih dodatno približila ostvarenju zacrtanog cilja, a to je plasman u Košarkašku ligi Srbije. 

Naspram sebe imaće ekipu koja je nakon sjajnih rezultata u prvom delu sezone upala u rezultatsku krizu, oličenu u tri uzastopna poraza. U međuvremenu je KK Zemun ostao i bez generalnog sponzora, firme „Galenika Fitofarmacija“, što je bez sumnje veliki udarac za samo funkcionisanje kluba.

Sve ovo nikako ne sme da zavara košarkaše Radničkog, koji sigurno neće imati lak posao da na ovom gostovanju dođu do novih bodova. Kragujevčani su ubedljivim trijumfom u prvom ovosezonskom odmeravanju snaga (83:62) pokazali da znaju pravi recept kako da izađu na kraj sa Zemuncima i definitivno će pokušati da ga „prepišu“ i u uzvratnom susretu.

-"Zemun ima prilično mladu ekipu, koja manjak iskustva nadomešćuje borbenošću i velikom željom. Na nama je da se dobro taktički pripremimo za ovu utakmicu i što je najvažnije da budemo zdravi, budući da smo u poslednje vreme imali dosta problema sa povredama. U svakom slučaju, očekujem još jednu pobedu kojom bismo produžili ovaj niz dobrih rezultata", izneo je svoja očekivanja Andreja Stevanović, najefikasniji igrač Radničkog u dosadašnjem delu sezone.   

Utakmica se igra na parketu Kulturno sportskog centra „Pinki“ u Zemunu.

Datum: 27.02.2020. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...