x

Marko Antelj nova akvizicija Radničkog

Marko Antelj nova akvizicija Radničkog Foto: RK Radnički

RK Radnički je u zimskoj pauzi ostao lišen pomoći golmana Ognjena Jovanovića i samim tim je morao adekvatno da reagije na novonastalu situaciju. U cilju ostvarenja postavljenog cilja sa početka šampionata, kragujevčani su angažovali Marka Antelja(24), bivšeg kadetskog i juniorskog reprezentativca, od koga se očekuje da donese dodatnu sigurnost i stabilnost među stativama.

-Zbog bolesti prvog golmana Ognjena Jovanovića, javila se dodatna potreba za angažovanjem još jednog čuvara mreže. Izbor je pao na mladog, ali već iskusnog superligaškog golmana Marka Antelja, koji iza sebe ima i internacionalnu karijeru. Mislim da smo povukli odličan potez i nadam se da će biti značajan faktor u onome što nas očekuje u drugom delu sezone - istakao je pomoćni trener Miloš Sretenović.

Marko  je rukometom počeo da se bavi sa 11 godina.U karijeri je nastupao za Crvenu Zvezdu, Požarevac, Požegu, Novi Pazar i špansku Ciske-Ponteheru.

-Pre svega mogu da kažem da mi je veoma drago što sam postao član rukometnog kluba Radnicki. Znam da klub u poslednjih par godina funkcioniše na jako visokom nivou i da je krajnji cilj ulazak u Super ligu, tako da su nam se želje i ambicije poklopile. Nadam se da ću pomoći ekipi i smatram da imamo kvalitet da na kraju sezone ispunimo ono što se od nas opravdano očekuje- poručio je Marko Antelj.

Antelj  je overio ugovornu obavezu do kraja tekuće sezone.

Datum: 13.02.2020. Autor: RK Radnički

PROČITAJTE JOŠ...