Snažna podrška košarkašicama Srbije pred olimpijski kvalifikacioni turnir

Foto: KSS

Veliki broj navijača i predstavnika medija, strpljivo je čekao u holu TC Ušće dolazak ženske reprezentacije Srbije. Malo nakon 19 časova, gromoglasan aplauz prisutnih, skrenuo je pažnju svih poestilaca da su “lavice” stigle i da će se u Beogradu, od 6. do 9. februara na parketu dvorane “Aleksandar Nikolić” boriti za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju.


Olimpijske igre 2020 održaće se u periodu od 24. jula do 09. avgusta 2020. godine, u Tokiju (Japan), u organizaciji Olimpijskog komiteta Japana i Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK).


Poznati rivali košarkaša i košarkašica Srbije na kvalifikacionim turnirima za OI


Jelena Bruks, Sonja Petrović, Ana Dabović, Nevena Jovanović i ostale izabranice selektora Marine Maljković, uključujući i samu Maljković, sa širokim osmehom su provodile vreme u slikanju sa navijačima, delile autograme i oko sat vremena odgovarale na pitanja predstavnika medija.


Sinoćno druženje, ujedno je bio i poziv navijačima da ispune dvoranu “Aleksandar Nikolić” i da podrže našu žensku reprezentaciju na putu ka Olimpijskim igrama u Tokiju.


Počelo okupljanje košarkašica Srbije pred Olimpijski kvalifikacioni turnir


Prvi meč, naš tim će igrati u četvrtak, 6. februara od 20 časova protiv selekcije SAD, zatim ih u subotu, 8. februara od 17 časova očekuje duel sa Nigerijom, dok će u nedelju, 9. februara, takođe od 17 časova, naše “lavice” odmeriti snage sa reprezentacijom Mozambika.


Plasman na Olimpijske igre izboriće prve tri ekipe sa kvalifikacionog turnira! (Izvor: KSS)


Datum: 03.02.2020. Autor: KSS

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...