KSS domaćin još jednog kvalifikacionog turnira za OI u Tokiju

Košarkaški savez Srbije biće domaćin još jednog ženskog olimpijskog kvalifikacionog turnira! Zbog nastalih okolnosti u Kini prouzrokovanih Korona virusom, FIBA je u dogovoru sa KSS odlučila da kvalifikacioni olimpijski tunir uz kineskog grada Fošana premesti u Beograd.


XXXII Olimpijske igre održaće se u periodu od 24. jula do 09. avgusta 2020. godine, u Tokiju (Japan), u organizaciji Olimpijskog komiteta Japana i Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK).


Košarkaški savez Srbije je ovim gestom da ugosti još jednu kvalifikacionu grupu izašao u susret ne samo FIBA, već i našoj prijateljskoj državi Kini. Tako će u beogradskoj dvorani „Aleksandar Nikolić“ olimpijsku vizu pokušati da izbore i Kina, Velika Britanija, Koreja i Španija.


Poznati rivali košarkaša i košarkašica Srbije na kvalifikacionim turnirima za OI


U Beogradu će se od 6. do 9. februara paralelno odigrati dva kvalifikaciona turnira, pa ćemo u dvorani „Aleksandar Nikolić“ umesto planirane dve, imati četiri utakmice dnevno. KSS neće menjati cene paketa i dnevnih ulaznica, već će ljubitelji košarke po istoj ceni moći da gledaju dupli program, odnosno mečeve obe grupe.


Srbija će se za plasman na Olimpijske igre u Tokiju od 6. do 9. februara boriti sa reprezentacijama SAD, Nigerije i Mozambika. (Izvor: KSS)


Datum: 28.01.2020. Autor: KSS

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...