EP 2020: Prijem kod ambasadora Todorova

Ambasador Srbije u Mađarskoj, Ivan Todorov, priredio je danas prijem za dve srpske reprezentacije, učesnike Evropskog prvenstva u Budimpešti. 


Evropsko prvenstvo u vaterpolu 2020 održava se u periodu od 12. do 26. januara 2020. godine, u Budimpešti (Mađarska), u organizaciji Vaterpolo saveza Mađarske i LEN-a.


Raspored utakmica i rezultati - Evropsko prvenstvo u vaterpolu 2020


Savez su još predstavljali predsednik VSS Viktor Jelenić i izvršni direktor Đorđe Đorđević.


- Drago mi je da ste ovde, zahvalan sam što ste našli vremena da budete u vašoj ambasadi. Vi ste najtrofejniji sportski savez u našoj zemlji, ponos svih nas. Srbija i Mađarska imaju najbolje odnose u istoriji. To je rezultat istorijskog pomirenja iz 2014. kao i ličnog angažovanja dvojice predsednika Vučića i Orbana. Razmena sa Mađarskom je bila 2,7 milijadre dolara, šesti po investicajama u Srbiji. Brojni protokoli, potpisani na zajedničkim sednicama vlada, predstavljaju pravne okvire za delovanje. Moram da kažem da je to izraženo u sportu a pravi primer je sjajna saradnja dva vaterpolo saveza. - rekao je Ivan Todorov.Zatim se obratio igračima i igračicama:


- Muškarcima želim da nastave listu uspeha, sjajno to rade. Devojkama želim pobedu protiv Nemica. Velika je stvar što su ovde i verujem da će sledeći put bolje da prođu.


Pre neformalnog druženja Filip Filipović, kapiten muške selekcije je predao Ivanu Todorovu zastavicu i majicu sa potpisima igrača, dok je Goran Čanković, tim mendžer ženske reprezentacije poklonio knjigu o istoriji vaterpola u Somboru. (Izvor: Vaterpolo savez Srbije).


Datum: 20.01.2020. Autor: Vaterpolo savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...