x

Zvanična mobilna aplikacija EHF EURO 2020

Zvanična mobilna aplikacija EHF EURO 2020

Za sve ljubitelje rukometa Evropska rukometna federacija predstavila je zvaničnu aplikaciju EHF EURO 2020. Pomoću aplikacije, ljubitelji rukometa širom sveta ne samo da mogu da prate događaj bez obzira gde su, oni takođe mogu uživati u mnoštvu informacija iz prve ruke  koje će učiniti njihovo doživljaj EHF Evropskog prvenstva u rukometu za muškarce 20202 bogatijim nego ikad ranije.


Evropsko prvenstvo u rukometu 2020 održaće se u periodu od 09. do 26. januara 2020. godine, u Austriji, Norveškoj i Švedskoj, u organizaciji Rukometnog saveza Austrije, Rukometnog saveza Norveške i Rukometnog saveza Švedske, a pod pokroviteljstvom Evropske rukometne federacija (EHF).


Zanimljivosti EHF EURO


Raspored utakmica i rezultati - Evropsko prvenstvo u rukometu 2020


Mobilna aplikacija EHF EURO 2020 omogućava Vam pristup svim statistikama utakmica uživo i dok se mečevi igraju. Možete proveriti raspored i sve rezultate, dobijati informacije o timu i igraču i gledati mnoštvo video snimaka, uključujući istaknute momente, najbolje akcije svih utakmica, krajnje golove, sprema kompilacije i još mnogo toga.


U partnerstvu sa švedskim startup kompanijom Antourage-om, EHF nudi svim korisnicima aplikacija ekskluzivni mikro sadržaj svakog dana turnira. Izveštavanje uživo će se nuditi iz mešovite zone, a “Antourage” funkcija omogućiće čak i predaju kontrole igračima i timovima kad je u pitanju kreiranje sadržaja, koji mogu direktno prelaziti u aplikaciju, nudeći jedinstven vrhunac iza scene EHF EURO 2020.


Muška rukometna reprezentacija Srbije u grupi A na EP 2020


Pored osnovnih informacija, aplikacija će imati i predviđač utakmica koji nudi priliku da pogodite rezultate svih 65 mečeva na EHF EURO 2020 za muškarce, pri čemu se bodovi dodeljuju za predviđanje pobednika, tačnu gol-razliku između dva tima i naravno, tačan rezultat. Bonus opcije koje dupliraju  ili čak dobijene poene množen sa x10 osiguravaju da takmičenje ostane uzbudljivo do finala. Korisnici se takođe mogu povezati sa svojim prijateljima i igrati u svojim ligama.


Popularno glasanje za najbolje igrače (All-star Team) na EHF EURO događaju isključivo će se obavljati u okviru aplikacije. Kada se završi glavni krug, korisnici će moći glasati za jednu od pet zvezdica na svakoj poziciji, kao i za najboljeg defanzivca.


Rukometaši Srbije: Primarni cilj - drugi krug


Pored toga, postoji šanse da osvojite nagrade zahvaljujući inovativnoj funkciji „Pulse“ aplikacije. Svako ko ima aplikaciju može da se pridruži „Puls“. Fanovi će biti pozvani da otvore aplikaciju. Kako počinje „Puls“, njihovi ekrani će početi treptati. Kako sekunde prolaze, sve manje i manje ekrana treperi dok samo pobednički uređaj neće treperiti.



Mobilna aplikacija EHF EURO 2020


>> Download from Apple s app store


>> Download from the Google Play store

 


Datum: 03.01.2020. Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...