x

Kragujevčanke našpanovane za derbi u Boru

Kragujevčanke našpanovane za derbi u Boru Foto: Andreja Kostadinović / RK Radnički

Nakon trijumfalno okončana  dva vezana derbija, rukometašice Radničkog očekuje najveći izazov ove jeseni, susret u Boru u okviru 7-og kola Super B lige u subotu 9. novembra, posle koga bi se eventualnom pobedom značajno izdvojile na čelu tabele.

- U proteklih šest kola smo ostvarile stoprocentni učinak, što nam daje obavezu da nastavimo u istom ritmu. Sledi nam gostovanje Borankama, ekipi koja je i pre početka šampionata važila za jednog od glavnih pretendenata za povratak u elitu. Znamo da će nakon kiksa u prošlom kolu biti odlučne u nameri da se dokažu pred svojim navijačima. Svesne smo da nas očekuje teška utakmica pred tradicionalno vatrenom publikom, no ta činjenica će nam uliti dodatnu snagu da pokažemo od čega smo sazdane. Maksimalno smo spremne, silno motivisane i ako u utakmicu uđemo kao što umemo, angažovano i koncentrisano, nadam se novoj pobedi i ostanku na liderskoj poziciji - jasna je u oceni predstojećeg derbija bek Radničkog  Teodora Veličković.

Kragujevčanke dominantne u derbiju kola

Utakmica će se odigrati u hali „Bor“ sa početkom u 19 časova a pravdu će deliti  sudijski par Dragana Jakovljević i Danijela Sando  iz Čačka. 

Prenos derbija jeseni,navijači Radničkog će moći da prate putem video-linka: 

Datum: 08.11.2019. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...