x

Radnički silno motivisan pred derbi jeseni

Rukometaše Radničkog očekuje najteži ispit ove jeseni, gostovanje razgoropađenoj ekipi Kuršumlije, koja pruženim partijama ove jeseni pokazuje da je ozbiljan pretendent za najviši plasman. Meč sedmog kola Super B lige za muškarce će se odigrati u subotu 9. novembra.

- Nakon dva vikenda bez utakmica, ove nedelje nastavljamo takmičenje gostovanjem ekipi Kuršumlije. U pitanju je tim koji  pruža odlične partije na domaćem terenu, gde od početka sezone nema poraz. Iskusna su ekipa koja igra bez velikih oscilacija, posebno treba obratiti pažnju kako na bekovsku liniju u kojoj prednjače veteran Ilić i mladi Milutinović, tako i na krilne igrače. Pored dobre ofanzivne linije odlikuje ih i dobra igra u defanzivi, na čelu sa parom kvalitetnih golmana. Ipak verujem da smo se tokom prethodne tri nedelje dobro pripremili kako bi iskoristili naše prednosti i tako  došli do pobede i napravili dobru uvertiru za nastavak takmičenja nakon pauze - najavio je subotnji derbi bek Radničkog  Nebojša Stošić.

Radnički pretrpeo prvi poraz

Početak utakmice, koja se igra u sportskoj dvorani „Kuršumlija“ je zakazan za 19 časova a pravdu će deliti sudijski par Darko Grubački iz Zrenjanina i Dušan Vojvodić iz Novog Sada.

Za sve navijače Radničkog i ljubitelje rukometa, obezbeđen je video-link sa direktnim prenosom derbija u Kuršumliji:


Datum: 08.11.2019. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...