Borbom protiv nasilja

Stonoteniska sala Sportsko poslovnog centra Vojvodina u Novom Sadu proteklog vikenda bila je poprište borbi u okviru 21. Međunarodnog humanitarnog turnir u kik boksu pod nazivom “Borbom protiv nasilja” u organizaciji Ronin-Carnage Global tima.


Publika je imala prilike da vidi deset amaterskih borbi i šest profesionalnih koje su prethodile borbi između ISKAA i WKU svetskog i evropskog profi šampiona, nosioca superkombat titule, švajcarske zvezde makedonskog porekla Danijela Stefanovskog i Novosađanina Nikole Zorića koji je uskočio kao zamena rumunskom šampionu koji se povukao zbog povrede ruke. 


Ovaj meč je protekao u Roki scenariju gde se neiskusni ljubimac domaće publike lavovski suprotstavio svetskoj mega zvezdi. Pobeda je pripala Stefanovskom, ali simpatije publike definitivno Zoriću.


U glavnoj borbi večeri najtalentovaniji srpski profi borac, nosilac IPCC Evropske profesionalne titule Dragan “Shaolin” Cimeša je expresno nokautirao mnogo iskusnijeg rumunskog protivnika Matea Kornel Andrea i opravdao svoju reputaciju na najbolji mogući način.


21. Međunarodni humanitarni turnir u kik boksu pod nazivom “Borbom protiv nasilja” ovaj put prikupljena sredstva usmeriće za terapiju Jasmine Cakić koja boluje od cerebralne paralize, a začije lečenje je potrebno 140000 dinara. Od ulaznica inkasirano je 94440 dinara, dok je preostalu sumu donirao Daniel Stefanovski i time pokazao da je šampion i u ringu i van njega.


Datum: 30.10.2019. Autor: Neda Miletić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...