x

Kragujevčanke spremno dočekuju derbi

Kragujevčanke spremno dočekuju derbi Foto: RK Radnički

Nakon četiri vezane pobede na startu prvenstva, rukometašice Radničkog očekuje najteži ispit do sada, gostovanje, takođe neporaženoj, ekipi Sloge iz Petrovca na Mlavi u nedelju 27. oktobra u derbi meču 5-og kola SBRL za žene.

Radnički sigurnom igrom do četvrte u nizu

- Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja ove jeseni, shodno činjenici da je ekipa Sloge dovela par izuzetnih pojačanja u prelaznom roku. Odlikuje ih sjajna bekovska linija, predvođena Vanjom Đorđević, jednom od najboljih strelaca lige. Mišljenja sam da smo u prednosti jer za razliku od većine ekipa u Super B ligi treniramo zajedno svaki dan i fizički smo spremnije od njih. Odbrana će biti ključ uspeha i ako u napadu iskoristimo svaku šansu, ne bi trebalo da bude problema. Nadam se pobedi u uzavreloj atmosferi, jer smatram da smo kao ekipa kvalitetnije - najavila je nedeljni derbi bombarderka Radničkog  Jovana Stoiljković.

Kragujevčanke pokorile Beograd

Utakmica će se odigrati u hali „Dragutin Tomašević“ sa početkom u 17 časova, a pravdu će deliti  sudijski par Miloš i Đorđe Jevtić  iz Lazarevca. 

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa, obezbeđen je video-link sa direktnim prenosom nedeljnog derbija: 

Datum: 26.10.2019. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...