x

Održano prvenstvo Beograda u softbolu

Održano prvenstvo Beograda u softbolu

Bilo je veoma zanimljivo videti završne softbol mečeve na Prvenstvu Beograda, u kadetskom uzrastu. Igralo se na softbol terenu u Ripnju. Ekipe Lokomotiva i Svet sporta škorpions, igrale su na dva dobijena meča, za naslov najboljeg u prestonici. 


Ekipa Đulijana, nije uspela da pobedi ni jedan meč, zauzevši treće mesto. Evo i rezultata završnih duela (subota: Lokomotiva - Svet sporta škorpions 7:4, Lokomotiva - Svet sporta škorpions 6:7, nedelja: Lokomotiva - Svet sporta škorpions 10:1).


U Softbol savezu Beograda, sproveli su puno akcija ove godine, a kao i svake do sada kruna kada su domaće aktivnosti u pitanju biće učešće na Sajmu sporta, koji se održava krajem novembra, gde će ovaj savez nastupiti zajedno sa Softbol savezom Srbije.


- Od raznih dešavanja kada je Beograd u pitanju, moram istaći Trofej Beograda, gde smo uz finansijsku pomoć gradskog sekretarijata za sport i omladinu, na terenu u Ripnju ugostili Grkinje i Bugarke, u disciplini fast pič. A u septembru smo za članice beogradskih klubova organizovali program "Treniraj i napreduj kroz kampove", za koji smo imali podršku sekretarijata za sport Beograda. Uz treninge u Beogradu, u Ripnju i Železniku, već nekoliko puta odlazimo na Zlatibor. Imali smo fantastične uslove, od smeštaja pa do terena Sportsko rekreativnog centra i ustanove Ratko Mitrović. Devojčice puno nauče na ovakvim okupljanjima a dodatno se druže i uživaju na čistom vazduhu - istakla je Jelena Cvetković, predsednica Softbol saveza Beograda.  


Datum: 22.10.2019. Autor: M Božić

PROČITAJTE JOŠ...