x

Radnički gostuje na vrućem terenu

Radnički gostuje na vrućem terenu Foto: RK Radnički

Rukometaši Radničkog stoje čvrsto na čelu tabele, a da bi ostali na tom mestu, očekuje ih prepreka u Negotinu u nedelju 20. oktobra u Hali sportova, gde će ih, na jednom od najtežih domaćih terena, ugostiti ekipa „Hajduk Veljko“.

Radnički sigurnom igrom do novih bodova

- Svesni smo da nas u nedelju u Negotinu čeka teška utakmica i silno motivisani domaćin. Ekipa sastavljena od mahom iskusnih igrača sigurno će tražiti svoju priliku da nam poremeti planove i pokušati da nametne svoj stil igre. Međutim, obzirom na raspored koji imamo u ovoj polusezoni mi na ovu utakmicu gledamo kao priliku da napravimo ogroman iskorak ka našem konačnom cilju a to je prvo mesto i titula prvaka. U tim se vraća oporavljeni Stefan Stanojev i to će nam dati veći broj opcija u napadu. Maksimalno smo spremni i fokusirani, očekujemo tešku utakmicu ali daćemo sve od sebe da opravdamo očekivanja i donesemo bodove u Kragujevac. - jasan je ubojiti bek kluba iz Šumadijske prestonice  Dušan Medić.

Radnički prejak za Jagodince

Početak utakmice je zakazan za 18 časova a pravdu će deliti sudijski par Branko Radaković i Nikola Bakmaz iz Novog Sada.

Za sve navijače Radničkog,ljubitelje rukometa i sporta, obezbeđen je video-link sa direktnim prenosom utakmice u Negotinu:


Datum: 19.10.2019. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...