Pregršt medalja iz Sarajeva

Naši sportisti sa invaliditetom još jednom su nas obradovali svojim nastupom i ostvarenim rezultatima u međunarodnoj konkurenciji.


Na „Sportskim igrama Oaze“ u Sarajevu, zapaženoj manifestaciji koja je održana proteklog vikenda i koja se održava već 9 godina zaredom a okuplja nekoliko stotina učesnika iz više zemalja sa prostora regiona ali i cele Evrope Beograd je predstavljalo osam takmičara, i svaki od njih je izborio medalju a ukupno su osvojili čak 11 odličja.


Najuspešnija među devojčicama i dečacima bila je Ivana Stefanović koja se okitila sa 4 medalje u plivanju, kuglanju i stonom tenisu,  dok su Tomislav Martić i Vladimir Drobac osvojili medalje u kuglanju odnosno stonom tenisu. Nataša Bojanić je bila najuspešnija u plivanju dok je Pavle Pavlović bio predstavnik naše ekipe u MATP programu.


Inače, učešće naših sportista omogućeno je zavaljujući razumevanju i podršci Grada Beograda, preko Sekretarijata za sport i omladinu i Sekretarijata za socijalnu zaštitu dok je nosilac organizacije  bio Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda.


Datum: 10.10.2019. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...