x

Dupli program u jezeru

Dupli program u jezeru Foto: RK Radnički

Rukometašice Radničkog  osokoljene trijumfom nad neugodnom ekipom Kučeva, očekuje još jedna teška prepreka. Kragujevčanke će ugostiti, u okviru 2-og kola SBRL za žene, iskusnu ekipu Pančeva, u subotu 28.septembra u SBB hali Jezero. 

Kragujevčanke dominantno do prvih bodova

-Nakon prvog kola I startne pobede, u kome smo ubedljivo savladale ekipu Kučeva, veoma smo motivisane i samouverene. Ovog vikenda ćemo ugostiti odlicnu i iskusnu ekipu Pančeva sa kojom smo i prethodne sezone  igrali neizvesne utakmice. Nama igračicama je, pored primarnog cilja kluba za ulazak u viši rang, intencija i da od SBB hale Jezero stvorimo neosvojivu tvrđavu. Taj put će biti težak, a sledeća stanica su upravo Pančevke koje će biti tvrd orah, ali ako ponovimo igru i zadržimo nivo agresivnosti koji nas je krasio protiv Kučeva, mislim da će bodovi ostati u Kragujevcu. Pozvala bih naše navijače da dođu i da nas podrže u tom pohodu. - najavila  je predstojeću utakmicu kapiten Radničkog  Tijana Petrović.

Početak utakmice je zakazan za 17 časova a pravdu će deliti  sudijski par Marko Sajič i Branko Milekić iz Beograda.

Odmah nakon završetka ove utakmice, na parket će izaći rukometaši Radničkog, koji će nakon početnog trijumfa u Prokuplju, dočekati ekipu Priboja u utakmici 2-og kola SBRL za muškarce u nameri da pobedom uveličaju ovaj svojevrsni dan rukometa u Kragujevcu.

Radnički punim gasom za startnu pobedu

- Ohrabreni dobrim startom na početku sezone i pobedom nad ekipom Topličanina, željno isčekujemo da se dokažemo pred domaćom publikom. Bićemo domaćini uvek neugodnoj ekipi iz Priboja, koja pored duge tradicije ima i jako talentovanu ekipu. Verujem da ćemo jakom odbranom i spremnošću valorizovati dvomesečne pripreme,opravdati ulogu favorita i proslaviti pobedu sa našim kolegnicama iz ženske ekipe.- jasan  je kapiten tima sa Lepenice Miloš Stevanović.

Meč će startovati u 19 sati a sudijski par čine Bojan Dauti i Uroš Minić iz Beeograda.

Datum: 28.09.2019. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...