x

NIS otvorena škola tenisa posetila Vrnjačku Banju

NIS otvorena škola tenisa posetila Vrnjačku Banju

Nova stanica NIS otvorene škole tenisa proteklog vikenda bila je Vrnjačka Banja. Veliki broj mališana okupio se u samom srcu Vrnjačke Banje, gde su uz druženje, zabavu i pomoć stručnih trenera, imali priliku da nauče prve korake tenisa. 


Novi Pazar ugostio NIS otvorenu školu tenisa za decu


Besplatna škola tenisa bila je i prilika da mali sportisti pokažu takmičarski duh, talenat i veliku zainteresovanost za „beli sport“,  a željom i upornošću uspeli su da savladaju osnovna pravila tenisa i odigraju svoj prvi meč. Druženje na čuvenom šetalištu u kraljici banjskog turizma proteklo je u znaku  sporta, prijateljstva i timskog duha, a deca su pokazala oduševljenje zbog toga što je ovaj teniski karavan posetio i njihov grad. Kao znak zahvalnosti na fer pleju, svim posetiocima ove akcije  dodeljene su diplome.


Otvorena škola tenisa posetila decu na Kosovu i Metohiji


NIS i Teniski savez Srbije organizuju besplatne škole tenisa širom Srbije već osmu godinu za redom, a promocija dečijeg sporta, zdravlja i pravilnog razvoja mladih deo je NIS-ovog društveno-odgovornog poslovanja, i realizuje se pod sloganom „Budućnost na delu“. Nakon uspešno realizovane besplatne škole tenisa u Vrnjačkoj Banji,  teniski karavan posetiće i Zrenjanin, Suboticu, Sokobanju i Opovo.


Datum: 09.09.2019. Autor: Neda Miletić

PROČITAJTE JOŠ...