Mediteran u Beogradu

Za kraj sezone u skokovima u vodu - najbolje. Kup Mediterana, respektabilno takmičenje u LEN kalendaru, održaće se od četvrtka do nedelje (25. do 28. jula 2019) na bazenu Tašmajdan. 


Iako su prethodnih godina KOMEN kup održavao u modenskom Bolcanu, najlepšem skakalištu u Evropi, Rijeci, takmičenje u Beogradu biće najmasovnije sa 70 skakača u tri kategorije iz deset zemalja. 


Još impresivnija je rejting reprezentacija koje će se  nadmetati: Italija, Španija, Francuska, Grčka, Hrvatska, Bugarska, Monako. Kvalitetu  takmičenja posebno su doprineli gosti, selekcija Rusije i tim iz SAD.


Jaka konkurencija motiviše Orliće i sigurno će se Emilija Matijević, Tara Nikolić, Nikola Paraušić (mlađi juniori), Lenka Borojević, Kozma Stajić (kadeti), Tara Vesić, Mia Marinković, Bogdan Savić i Aleksa Teofilović (mlađi kadeti) predstaviti u najboljem svetlu.


Takmičenja se održavaju od četvrta do nedelje u terminima od 9 do 12 i 17 do 21 časova. 


Datum: 24.07.2019. Autor: Neda Miletić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...