x

Devet srpskih nada na Svetskom juniorskom kupu

Devet srpskih nada na Svetskom juniorskom kupu

Određen je sastav reprezentacije Srbije za Svetski juniorski kup, koji će u drugoj polovini jula biti održan u nemačkom Zulu.


Našu zemlju će predstavljati devetoro strelaca, pet juniorki i četiri juniora. Svi će gađati malokalibarskom puškom.


Juniorke, MK puška: Marija Malić, Marija Kolarević (obe Jedinstvo, Stara Pazova), Ivana Marić (Policajac, Beograd), Lara Canić (Niš 1881), Nevena Armuš („Čika Mata“, Kragujevac).


Juniori, MK puška: Ratko Bućić (Partizan, Beograd), Aleksa Mitrović (Novi Beograd – Ušće), Dimitrije Gačeša (Mladost, Inđija), Marko Ivanović („Čika Mata“).


Vođa puta biće Dragan Donević, šef Stručnog štaba SSS i selektor za pušku, a uz njega, u ekspediciji su i treneri Saša Iker i Ivan Manojlović.


Reprezentacija u Zul kreće 15. jula, vraća se pet dana kasnije. 


Devetoro članova nacionalnog tima će se će uoči Svetskog kupa okupiti na pripremama u Novom Sadu od 9. do 12. jula. Sem strelaca i trenera reprezentacije u radu na pripremama će učestvovati i trener po pozivu Darko Jovanović. 


Poslednja provera za učesnike Svetskog kupa biće finale Kupa Srbije MK oružjem za seniorsku i juniorsku kategoriju, koje će narednog vikenda (6. i 7. jul) biti održano u Novom Sadu.


Datum: 05.07.2019. Autor: Streljački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...