11. Međunarodni turnir sedeće odbojke Beograd

29. i 30. juna 2019. godine sa početkom od 10 sati u sportskom centru Slodes održaće se 11. Međunarodni turnir sedeće odbojke Beograd 2019.


Organizator je klub sedeće odbojke Smeč uz saradnju Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda, a pod pokroviteljstvom Sekreterijata za sport i omladinu grada Beograda.


Na turniru učestvuju četiri reprezentacije Srbije, Češke, Slovenije i Republike Srpske i klubovi Čelić iz Čelića (B i H), Derventa iz Dervente (R. Srpska) i domaćin Smeč.


Ovaj turnir je i provera reprezentacije Srbije pred odlazak na Evropsko prvenstvo od 15. do 21. jula 2019. godine u Budimpešti.


Turnir su pomogli Gradska opština Rakovica, OTTO BOCK Sava d.o.o. i pekara MIJATOVIĆ.


Datum: 26.06.2019. Autor: Vilijam Maksimović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...