Zahtevne kvalifikacije za tri naša čamca

Tri naša čamca se u petak nadmeću u kvalifikacijama na drugom od tri takmičenja za Svetski kup ove sezone. Prvi će na regatnu stazu jezera Malta kraj Poznanja Martin Mačković i Miloš Vasić u dvojcu. Njihova trka počinje u 10.25 časova i prva je od četiri u toj disciplini.

Samo prvoplasirani idu direktno u polufinale. Rivali naših aduta, pobednika u Plovdivu, biće dvojci iz Novog Zelanda, Nemačke, Kanade, Belorusije i Kine.

U podne startuje teški četverac Aleksandar Beđik, Igor Đerić, Nenad Beđik i Viktor Pivač. I u njihovom razredu samo će najbrži neposredno u polufinale. Takmaci su im Italijani i po dva nemačka i francuska čamca.

Skifista Aleksandar Filipović kreće u 12.40 časova. Ogledaće se s takmičarima iz Velike Britanije, Mađarske, Norveške i Franuske. Po tri prvoplasirana u toj disciplini idu u popodnevno četvrtfinale, a ostali u repesaž. I svi drugi repesaži su posle podne, od 16 časova.

Polufinala su u subotu, a finala u nedelju, poslednjeg dana.


Datum: 21.06.2019. Autor: Veslački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...