x

Učenici Tehničke škole prikupili skoro sedam hiljada dinara na humanitarnom turniru

Učenici Tehničke škole prikupili skoro sedam hiljada dinara na humanitarnom turniru

Na humanitarnom turniru "Golovi za Andreja" koji je juče održan u dvorištu Tehničke škole "Pavle Savić", a na inicijativu samih učenika i prikupljeno je 6.720 dinara za pomoć Andreju Markoviću koji boluje od maligne skolioze.


Na fudbalskom turniru je učestvovalo sedam ekipa iz Škole - Old boys, Young boys, Pilići, Manjača, Sntn, I12, I14, to jest, učenici prvog, drugog i trećeg razreda koji su pored humanosti pokazali i odličnu fizičku formu, timski duh i što je najvažnije fer-plej.


Na štandu Ritma zdravlja koji je, zajedno sa Savezom sport za sve Vojvodine i Ana Z fit, podržao akciju, posetioci su mogli da se informišu o važnosti fizičke aktivnosti za zdravlje i osvoje simbolične poklone. Pored toga, svi zajedno su pružali podršku ekipama sa tribina i učestvovali u izvanrednoj atmosferi. Akciju je podržala i Minakva, koja je obezbedila osveženje za sve učesnike.


Pobednik turnira je ekipa Young boys, koja je rezultatom 4-0 u finalu pobedila sastav I12. Za treće mesto borili su se timovi Manjača i Old boys, a "domaćini" su odneli pobedu posle boljeg izvođenja penala.


Ritam zdravlja nastavlja svoju uspešnu saradnju sa Tehničkom školom i kroz zajedničke aktivnosti pokazaće zbog čega je Novi Sad Evropska prestonica mladih.


Datum: 11.06.2019. Autor: Tatjana Jezdimirović

PROČITAJTE JOŠ...