Nemanja Cerovac brani titulu na BEG Runway Run trci

Jedan od najboljih srednjeprugaša i kros trkača Srbije vraća se na pistu svog prošlogodišnjeg uspeha.

Poletno sletna staza i rulne staze Aerodroma Nikola Tesla Beograd biće u noći 01.06.2019. god mesto svojevrsnog spektakla, okupljanja 1000 rekreativnih trkača, mesto dobre atmosfere i pozitivnih vibracija, ali i trkačko poprište nekih od najboljih srednje i dugoprugaša iz Srbije.

„Izuzetno se radujem povratku u Beograd i svom ponovnom učešću na BEG Runway Run trci. Prošle godine san uživao u ovom potpuno jedinstvenom i izuzetno dobro organizovanom događaju trčeći po pisti Aerodroma Nikola Tesla Beograd. U takvoj atmosferi svi trkači su se osećali kao da imaju krila. Bilo je to neverovatno iskustvo koje mi je ostalo u najlepšem sećanju. Protrčavanje ispod vodenog luka pre samog ulaska u cilj je bilo nezaboravno i veliko iznenađenje. Tako se, uostalom, dočekuju najveći šampioni pri povratku kući posle ostvarenih velikih sportskih uspeha“ – izjavio je Nemanja Cerovac.

Očekujem dobru konkurenciju na trci i bilo bi lepo da me ponovo sačeka vodeni luk pre nego što uđem u cilj“ – zaključio je svoju izjavu Nemanja Cerovac, jedan od najtalentovanijih trkača u Srbiji, dugogodišnji član Atletskog kluba „Mladost“ iz Užica i učenik Slavka Kuzmanovića.

U poslednjoj deceniji Cerovac je bio višestruki rekorder Srbije na 1500 m i 3000m u mlađe juniorskoj i juniorskoj kategoriji, osvajač medalja na Balkanskim prvenstvima i dvostruki osvajač medalja na prvenstvima Evrope u krosu u juniorskoj (Albufeira 2010. srebrna medalja) i mlađe seniorskoj konkurenciji (Beograd 2013. bronzana medalja).

Druga trka BEG Runway Run biće održana tokom noći 01.06.2019. godine sa početkom u 01:30h u organizaciji Beogradskog maratona i VINCI Airports Serbia uz pokroviteljstvo Skupštine grada Beograda.


Datum: 22.05.2019. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...