x

Nemanja Cerovac brani titulu na BEG Runway Run trci

Nemanja Cerovac brani titulu na BEG Runway Run trci

Jedan od najboljih srednjeprugaša i kros trkača Srbije vraća se na pistu svog prošlogodišnjeg uspeha.

Poletno sletna staza i rulne staze Aerodroma Nikola Tesla Beograd biće u noći 01.06.2019. god mesto svojevrsnog spektakla, okupljanja 1000 rekreativnih trkača, mesto dobre atmosfere i pozitivnih vibracija, ali i trkačko poprište nekih od najboljih srednje i dugoprugaša iz Srbije.

„Izuzetno se radujem povratku u Beograd i svom ponovnom učešću na BEG Runway Run trci. Prošle godine san uživao u ovom potpuno jedinstvenom i izuzetno dobro organizovanom događaju trčeći po pisti Aerodroma Nikola Tesla Beograd. U takvoj atmosferi svi trkači su se osećali kao da imaju krila. Bilo je to neverovatno iskustvo koje mi je ostalo u najlepšem sećanju. Protrčavanje ispod vodenog luka pre samog ulaska u cilj je bilo nezaboravno i veliko iznenađenje. Tako se, uostalom, dočekuju najveći šampioni pri povratku kući posle ostvarenih velikih sportskih uspeha“ – izjavio je Nemanja Cerovac.

Očekujem dobru konkurenciju na trci i bilo bi lepo da me ponovo sačeka vodeni luk pre nego što uđem u cilj“ – zaključio je svoju izjavu Nemanja Cerovac, jedan od najtalentovanijih trkača u Srbiji, dugogodišnji član Atletskog kluba „Mladost“ iz Užica i učenik Slavka Kuzmanovića.

U poslednjoj deceniji Cerovac je bio višestruki rekorder Srbije na 1500 m i 3000m u mlađe juniorskoj i juniorskoj kategoriji, osvajač medalja na Balkanskim prvenstvima i dvostruki osvajač medalja na prvenstvima Evrope u krosu u juniorskoj (Albufeira 2010. srebrna medalja) i mlađe seniorskoj konkurenciji (Beograd 2013. bronzana medalja).

Druga trka BEG Runway Run biće održana tokom noći 01.06.2019. godine sa početkom u 01:30h u organizaciji Beogradskog maratona i VINCI Airports Serbia uz pokroviteljstvo Skupštine grada Beograda.


Datum: 22.05.2019. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...