x

Knežević: Nastavljamo u pobedničkom ritmu

Knežević: Nastavljamo u pobedničkom ritmu Foto: RK Radnički 1964

Nakon dvonedeljne pauze, rukometaši Radničkog se vraćaju redovnim aktivnostima. U petak 3. maja će u svojoj hali dočekati starog rivala, ekipu Lokomotive iz Lapova, koga su u jesenjem delu sezone savladali u gostima rezultatom 34-22.

- Posle teškog gostovanja i osvojena dva boda u Priboju, čeka nas, na papiru, nešto lakši protivnik ali to ne sme  da nas zavara. Ekipa Lokomotive dolazi u Kragujevac bez ikakvog pritiska i bez imperativa pobede, što će im omogućiti da igraju opušteno i maksimalno do poslednjeg minuta. U prošlosti smo sa njima, bez obzira na položaj na tabeli, igrali teške i neizvesne mečeve. Tokom zimske pause su se značajno pojačali dolaskom par iskusnih igrača i verujem da će skupo prodati kožu. Što se nas tiče, treniramo maksimalno da bi uočene greške smanjili na minimum i tako osvojili nova dva boda. - poručio  je bek Radničkog 1964 Mihajlo Knežević.

Početak utakmice je zakazan za 20 časova, a pravdu će deliti  sudijski par Aco Mitanoski iz Kačareva i Davor Petrović  iz Alibunara.


Datum: 02.05.2019. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...