Sportski savez Beograda od sad i na telefonskoj aplikaciji

Foto: SSAB

Sportski savez Beograda (SSAB), na čelu sa predsednikom Draganom Tomaševićem, u prisustvu predstavnika Grada, gradskog sekretarijata za sport, predstavnika članica saveza i medija, promovisao je novi izgled websajta, telefonsku aplikaciju, kao i publikaciju BG Pobednik.


Veliki broj ličnosti iz sveta sporta pojavio se u Skupštini grada Beograda na svečanom koktelu, kako bi uz odgovarajući program ispratio najnovija dešavanja u gradskoj sportskoj instituciji. Lepo je bilo videti na istom mestu gradsku sekretarku za sport i legendarnu rukometašicu Draganu Belojević, generalnog sekretara Olimpijskog komiteta Srbije i trofejnog veslača Đorđa Višackog, generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije Jovana Šurbatovića, atletskog šampiona Daneta Koricu, veslačkog asa Nikolu Stojića, koji je i član Izvršnog odbora SSAB, i mnoge druge ličnosti koje su obeležile sport, ne samo glavnog grada već i Srbije.    


Novi websajt Sportskog saveza Beograda je modernog i čistog izgleda, lak i intuitivan za snalažanje. Prilagođava se veličini ekrana svih uređaja i čini da se sa lakoćom koristi i na malim rezolucijama kao što su mobilni telefoni. Ovaj sajt izdvaja to što je za njegovu izradu korišćena PROGRESSIVE WEB APP tehnologija, koja omogućava korisnicima da ga instaliraju kao aplikaciju na svojim telefonima.


Korisnici mogu da pristupe sajtu čak i kada nemaju internet konekciju i to će im omogućiti da pročitaju vesti koje su pre toga učitane u samu aplikaciju.


Takođe, korisnici imaju priliku da uključe mogućnost za primanje push notifikacija, što će učiniti da ne propuste nove informacije sa sajta, odnosno, aplikacije za čije instaliranje nema potrebe da se izlazi na Play prodavnicu. Samom posetom websajta sa mobilnog telefona postoji mogućnost da se aplikacija instalira klikom na Add To Homescreen.


Publikacija BG Pobednik naslednik je BG Trijumfa, u kojem će se pored aktivnosti Sportskog saveza Beograda promovisati članice ove organizacije, sportski događaji u glavnom gradu, kao i sportisti iz prestonice.


U ime Sportskog saveza Beograda, generalni sekretar Nikola Penić potpisao je dva Protokola o saradnji sa renomiranim kompanijama - „Nike“ i “Proton System”.


Datum: 24.04.2019. Autor: Sportski savez Beograda

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...