Jovanović ugostio predstavnike ISF

Svetsko prvenstvo u fudbalu za srednjoškolce uspešno je održano u Beogradu prošle nedelje. Utisci su sjajni, počev od smeštaja, Ceremonije otvaranja u hali Impuls u Beogradu, predstavljanje svih nacija na kulturnom danu, odigranih mečeva na čak 11 terena pa do Svečanog zatvaranja u SC FSS Stara Pazova.


Povodom toga visoka delegacije Svetske školske sportske federacije (ISF) imala je prijem u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije. Domaćin predstavnicima školskog sporta bio je mr Aca Jovanović, pomoćnik ministra zadužen za konzularne i pravna poslove.

- Po ko zna koji put Beograd je pokazao da je grad koga stranci vole. Drago nam je što smo još jednom pokazali da možemo da organizujemo velike svetske sportske događaje. Gospodinu Aci Jovanoviću stranci su preneli da je sve proteklo u najboljem mogućem redu i da Beograd zaslužuje da i u budućnosti bude organizator velikih događaja u školskom sportu. Uz sport, ovakva dešavanja u najlepšem svetlu predstavljaju i glavni grad Srbije, našu tradiciju, našu kulturi i sve ostalo. Uz naše najbolje ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji, srednoškolci iz čak 23 druge zemlje u muškoj i 14 u ženskoj konkurenciji sada još više znaju o našem lepom gradu ali i Srbiji - istakao je predsednik Saveza za školski sport Srbije, Željko Tanasković.

Uz Tanaskovića, koji je član Borda ISF, prijemu u MIP prisustvovali su Justis Mugisa iz Ugande (predsednik Tehničke komisije ISF i potpredsednik Fudbalskog saveza Ugande) i Stelios Daskalakis iz Grčke (član borda Svetske školske sportske federacije).


Datum: 18.04.2019. Autor: Savez za školski sport Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...