x

Bjelak: U Rumu za treću pobedu u nizu

Bjelak: U Rumu za treću pobedu u nizu Foto: RK Radnički 1964

Rukometašice Radničkog 1964 nakon dve važne pobede u subotu 13. aprila gostuju ekipi Slovena u hali „Ruma“ u okviru 18-og kola SBRL za žene, gde će pokušati da vežu i treću pobedu u nizu. Podsećamo da je u prvom meću odigranom u Kragujevcu,gost iz Rume slavio rezultatom 32-29.

- Očekujem jako zanimljivu utakmicu, jer su bodovi bitni obema ekipama. Njihova prednost je što će igrati na domaćem terenu,ali  u izmenjenom sastavu u odnosu na prvi deo sezone. Moramo ispraviti greške iz jesenje utakmice,koju smo otvorili rezultatom 5-0, a na kraju izgubili, što znači da nam je potrebna koncentracija tokom  svih 60 minuta. Ključ naše igre je jaka, agresivna i raznovrsna odbrana iz koje proizilaze laki golovi iz kontri i polukontri. Ekipa je u pobednickom ritmu, četiri bitna boda iz dve poslednje utakmice nam daju vetar u leđa i zbog toga verujem u moje devojke da ćemo tako i nastaviti - najavila  je gostovanje u Rumi pivot Radničkog 1964 Ajlin Bjelak.

Početak utakmice je zakazan za 20 časova, a pravdu će deliti  sudijski par Ivan Veličković iz Umčara i Nikola Ilić  iz Beograda.

Datum: 13.04.2019. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...