SESA prvi kvalifikacioni turnir

Posle prvog turnira zagrevanja, zvanično su počeli i kvalifikacioni turniri za prvenstvo sveta IeSF, gde naša reprezentacija uspešno učestvuje već 9 godina. Najbolje rezultate smo imali 2015. godine, osvojivši prvo mesto!

Ove godine učestvuje 50 reprezentacija, na turniru koji se završno održava u gradu Seulu, Južna Koreja.

Na poslednjem turniru koji se održavao u Domu Omladine, takmičari su se borili za prvo mesto u igri Tekken 7. Turnir je bio veoma zanimljiv i atmosfera je bila jako pozitivna. Prvo mesto osvojio je Vlada "Cold Heart" Stanković, koji već duži niz godina dominira "fajterskom" scenom. Još ovakvih turnira se očekuje u sledećem periodu. Kao i za video igru League of Legends i Counter Strike:Global Offensive i druge.

Srpska E-sports Asocijacija (SESA) je udruženje ljubitelja video igara i sportskog takmičenja. Članica je International e-Sports Federacije (IeSF) od njenog samog osnivanja 2009.


Zadatak Srpske e-Sport Asocijacije je da okupi sve gejmere zainteresovane za takmičenja na domaćoj i Internacionalnoj sceni. Pored registrovanja igrača iz Srbije, naš zadatak je i uvođenje standarda u kompetativnom gejmingu.


Datum: 12.04.2019. Autor: SESA

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...