x

Početak priprema reprezentacije Srbije u sedećoj odbojci

Početak priprema reprezentacije Srbije u sedećoj odbojci

U sportskoj dvorani u Laktašima će se, u četvrtak 11. aprila sa početkom od 13 časova, održati konferencija za novinare reprezentacije Srbije u sedećoj odbojci, povodom prvog dela priprema za Evropsko prvenstvo koje će se odigrati u Budimpešti od 13. do 21. jula 2019. godine.


Svoje prisustvo na ovoj konferenciji za novinare su najavili:

  • Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske, Duško Milunović,

  • Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Sonja Davidović,

  • Načelnik opštine Laktaši, Ranko Karapetrović i

  • Predsednik Saveza sedeće odbojke invalida Srbije, dr. Miroljub Bogdanović.


U ponedeljak, 8. aprila u sportskoj dvorani u Laktašima reprezentacija Srbije u sedećoj odbojci, za koju nastupaju i igrači iz Republike Srpske, počinje prvi deo priprema za Evropsko prvenstvo.


Pripreme će trajati do petka, 12. aprila, kada reprezentacija Srbije u sedećoj odbojci putuje u Mađarsku gde će od 13. aprila učestvovati na prestižnom turniru HUNGARY OPEN u gradu Matrahazeu.


Pored reprezentacije Srbije i domaćina Mađarske na turniru će učestvovati i reprezentacije Turske, Slovenije, Italije, Gruzije i Slovačke.


Po rečima direktora reprezentacije Srbije u sedećoj odbojci, Slobodana Jovandića, Laktaši su odabrani zbog izvanrednih uslova koji se nude i blizine i pristupačnosti sportskih objekata i drugih sadržaja koji su potrebni za rad jednoj tako specifičnoj reprezentaciji kakva je reprezentacija u sedećoj odbojci.


Rukovodstvo opštine Laktaši na čelu sa načelnikom Rankom Karapetrovićem izrazilo je zadovoljstvo što je jedna od najkvalitetnijih reprezentacija u Evropi odabrala Laktaše za početak priprema za Evropsko

prvenstvo.


Datum: 06.04.2019. Autor: Vilijam Maksimović

PROČITAJTE JOŠ...