x

Povratak na pobednički kolosek

Povratak na pobednički kolosek

Nakon burne nedelje i dve značajne utakmice, rukometaši Radničkog 1964 imaju priliku da  pobedom u okviru 16-og kola SBRL zaleče rane i vrate se u svoj, prepoznatljiv pobednički niz. U sredu 27. marta u svojoj hali će dočekati ekipu Kuršumlije, koju su u prvom delu prvenstva savladali rezultatom 31-28.

- Posle velikog uspeha, kvalifikacije na final4 kupa Srbije i jedne veoma kvalitetne utakmice protiv trenutnog prvaka države RK "Vojvodina", dolazi nam ekipa Kuršumlije iz istoimenog mesta. Trebalo bi da iskoristimo tu utakmicu i da pokažemo da smo zasluženo lideri na tabeli, da se podignemo posle prvog poraza u dosadašnjem delu takmičenja i da dokažemo da je utakmica u kojoj smo poraženi od Dubočice samo jedna slučajnost i trenutak u kojem nismo imali šansu da odlučimo o konačnom ishodu! Ubitačno oružje Kuršumlije je mladi levi bek Nemanja Milutinović, koga odlikuje izuzetno snažan šut sa spoljne pozicije. Potrudićemo se da pitanje pobednika rešimo igrom koja nas je odlikovala i u dosadašnjem delu sezone. - poručio  je bek Radničkog 1964 Vučko Mrvović.

Početak utakmice je zakazan za 20 časova, a pravdu će deliti sudijski par Dušan Vojvodić iz Novog Sada i  Darko Grubački iz Zrenjanina.

Datum: 26.03.2019. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...