x

Radnički spreman za konačni obračun

Radnički spreman za konačni obračun Foto: RK Radnički 1964

Kompletan dosadašnji tok prvenstva, naporni treninzi i pripreme, rad ljudi iz i oko kluba će se sažeti u 60 minuta utakmice sezone u subotu 16. marta u Leskovcu. Lidera na tabeli, ekipu Radničkog 1964 će ugostiti domaćin, drugoplasirana  „Dubočica 54“ u istoimenoj hali, u okviru 15-og kola SBRL za muškarce, koja će pokušati da skine sa trona tim iz srca Šumadije.Eventualnom pobedom, Kragujevčani bi praktično overili šampionsku titulu i ulazak u najviši rang takmičenja.

- Odlazak na noge Dubočici u Leskovac je utakmica koja će rešiti prvenstvo i sudbinu dvije ekipe koje imaju identične ambicije i nalaze se rame uz rame na tabeli. Leskovčani imaju odličan tim, dobro igraju kako na svom terenu, tako i na gostovanjima. Borbeni su,požrtvovani i siguran sam da će dati i više od maksimuma svojih mogućnosti. Izdvojio bih bekovsku liniju koju čine Matović, Atanasković i pridošlica Adamović, koji su motor ekipe i za njih nema tajni ove igre. Imaće frenetičnu podršku sa tribina svojih navijača. Jedva čekam da počne utakmica i da osjetim tu paklenu i užarenu atmosferu. Spremamo se i bićemo spremni na sve, znamo za šta dolazimo i za šta se borimo. Svako ima pravo da se nada i da vjeruje u ono šta radi, pa tako i mi. Vjerujem u moju ekipu i u ono što će biti tamo, a to je pobjeda i ništa drugo - najavio je derbi sezone bek Radničkog 1964 Nemanja Vuković.

Početak utakmice je zakazan za 17 časova, a pravdu će deliti sudijski par Milenko Alimpić i Zdravko Crnjanski iz Bačke Palanke.

Za sve navijače, ljubitelje rukometa i sporta je obezbeđen direktan prenos utakmice na TV Kragujevac (IPTV,kanal 555 i analogni sistem SBB mreže) ,kao i live-stream : http://www.ipsport.net/live.html.

Snimak utakmice u subotu 16. marta na SOS kanalu u 23 h.

Najava utakmice i direktnog prenosa:

Datum: 15.03.2019. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...