x

Todorović: U Prokuplje po dva boda

Todorović: U Prokuplje po dva boda Foto: RK Radnički 1964

Rukometašice Radničkog 1964 su odlično započele prolećni deo sezone, osvojivši 3 boda u prva dva kola. Priliku da prikazanom dobrom igrom poprave bodovni saldo na tabeli će imati u nedelju 10. marta u hali „Zoran Đinđić“ u Prokuplju, gde će ih dočekati domaći tim „Topličanin“, sa kojim su u prvom delu sezone remizirale rezultatom 25-25.

-Nakon dve odlične utakmice na domaćem terenu, ovog vikenda putujemo u Prokuplje. Obzirom da smo prošle polusezone igrale nerešeno, verujem da za obe ekipe ova utakmica ima veliki značaj, što za nas predstavlja dodatni motiv i veću želju za dokazivanjem u ovom revanšu. Ono što je najvažnije je da budemo stabilne i agresivne u odbrani i da iz toga proizvedemo lake golove u napadima i kontranapadima. Verujem u svoju ekipu i saigračice i sigurna sam da ćemo ovog puta osvojiti maksimalna dva boda i u istom ritmu nastaviti hrabro do kraja sezone. -najavila  je  gostovanje u Prokuplju pivot Radničkog 1964 Marija Todorović.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova a pravdu će deliti  sudijski par Miloš Radojičić i Predrag Marinković  iz Leskovca.


Datum: 09.03.2019. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...