x

Kragujevčane očekuje težak ispit

Kragujevčane očekuje težak ispit

Rukometaše Radničkog 1964 nakon proslave odlaska na F4 Kupa Srbije očekuje još jedan izazov u prvenstvoj trci. Kragujevčani će u subotu 9. marta u hali Jezero u okviru 14-og kola SBRL za muškarce, dočekati uvek neugodnu ekipu Hajduk Veljka iz Negotina i pokušati da na krilima dobrih rezultata ostanu na pobedničkom koloseku. Radnički je u jesenjem delu prvenstva trijumfovao u Negotinu rezultatom 30-27.

- Imali smo dva teška gostovanja, dobili u ligi ekipu Žitorađe i Mačvu u kupu. Idemo od utakmice do utakmice , tako da nam je sledeća protiv ekipe iz  Negotina. Znamo da su izuzetno nezgodan protivnik, što su nam pokazali na njihovom terenu. Imamo dva dana da se što bolje spremimo za taj meč. Ekipa Hajduk Veljka dolazi pojačana sa par iskusnih igrača, maksimalno motivisani,što će od nas iziskivati maksimum I pun energetski potencijal kako bi ubeležili novu pobedu.- poručio  je bek Radničkog 1964 Mihajlo Knežević.

Početak utakmice je zakazan za 20:30, a pravdu će deliti sudijski par Ivan Mandić iz Petrovaradina i  Nemanja Kovačić iz Novog Sada.

Datum: 08.03.2019. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...