Boks selekcija Srbije otputovala na EP u Rusiju

Bokserska reprezentacija Srbije otputovala je na Evropsko prvenstvo do 22 godine, koje će se održati od 7. do 18. marta 2019. godine u Vladikavkazu, u Rusiji. Ovo takmičenje se održava u organizaciji Evropske bokserske konfederacije (EUBC) i okuplja najbolje boksere uzrasta do 22 godine.


Boksersku reprezentaciju Srbije koja je krenula put Vladikavkaza čine takmičari: Dušan Janjić (52kg), Veljko Gligorić (56 kg), Dejan Dašić (69 kg), Aleksa Marković (75kg), Nikola Stevanović (81 kg) i Marko Docić (91kg).


Reprezentaciju Srbije predvode selektor Miodrag Perunović i Dušan Mileusnić, trener selekcije. Sa reprezentacijom Srbije je krenuo i sudija Aleksandar Vučićević, koji će suditi mečeve Evropskog prvenstva i koji je jedini predstavnik naše zemlje u sudijskoj organizaciji na ovom događaju.


„Srbija ima mlad i perspektivan tim, sa dobrim i kontinuiranim radom i rezultati će biti vidljivi. Na evropskom šampionatu učestvuju najbolji takmičari, očekujem da naši momci daju svoj maksimum i da na najbolji način reprezentuju svoju zemlju“ - istakao je selektor Perunović prilikom polaska.


Srbiju će takođe na Evropskom prvenstvu predstavljati i Dragoljub Radović, kao tehnički delegat, a prve borbe počinju 8. marta.

Datum: 06.03.2019. Autor: Bokserski savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...