x

Radnički vreba prvu prolećnu pobedu

Radnički vreba prvu prolećnu pobedu

Rukometašice Radničkog 1964 nakon velike borbe i osvojenog boda protiv lidera na tabeli, ekipe Železničara, očekuje naredni ispit. Kragujevčanke će u subotu 2. marta u okviru 13-og kola Super B lige ugostiti ekipu ŽRK Kučeva iz istoimenog grada. Podsećamo da je u prvoj utakmici Radnički slavio rezultatom 34-26.

-Prethodna utakmica je pojačala našu želju i spremne smo da još borbenije uđemo u meč u subotu. Gostuje nam ekipa iz Kučeva koju smo pobedile u prvom delu sezone, ali moramo uzeti u obzir da stižu u pojačanom sastavu u odnosu na jesenji duel, zbog čega ćemo utakmici pristupiti maksimalno odgovorno I angažovano. Činjenica da sada u bekovskoj liniji Kučeva stoji iskusna Jovana Stojiljković kao i da na liniji treba sačuvati vrlo dobrog pivota, Jovanu Jelisijević nam daju dodatni motiv da se što bolje pripremimo. Odlučne smo da u subotu damo poslednji atom snage, a bolji će pobediti. Verujem u svoj tim, jer mi imamo želju, a ko želi taj i može. - najavila  je  utakmicu golman Radničkog 1964 Jelena Pojužina.

Početak utakmice je zakazan za 16 časova a pravdu će deliti  sudijski par Aco Mitanoski iz Kačareva i Davor Petrović  iz Alibunara.

Datum: 01.03.2019. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...