x

Zorana Arunović sa juniorima na pripremama u Novom Sadu

Zorana Arunović sa juniorima na pripremama u Novom Sadu

Minulog vikenda u Novom Sadu su završene mini pripreme mladih reprezentativaca Srbije pištoljem. Okupilo se četvoro strelaca koji će našu zemlju predstavljati u juniorskim takmičenjima pištoljem na Evropskom prvenstvu vazdušnim oružjem u Osijeku, u drugoj polovini marta: Katarina Maricki (Novi Sad 1790), Jelena Todorović („Aleksa Dejović“), Teodora Simić (Crvena zvezda) i Stefan Todorović (Kolubara).


Četvorodnevne pripreme (21 – 24. februar) su vodili Jelena Arunović, selektor reprezentacije Srbije za pištolj, i Marko Sokić, a u radu je učestvovala i Zorana Arunović, svetska vicešampionka vazdušnim pištoljem, i najbolji ženski strelac Srbije za 2018. godinu.


- Zorana Arunović je pripremama prisustvovala kao promoter. Mladim strelcima je ličnim primerom pokazala kako izgledaju treninzi u fazi neposredne pripreme za nastup na značajnom takmičenju. Akcija je bila kontrolno-edukativnog karaktera. Sledeća je planirana za mart i period posle seniorskog Prvenstva Srbije u Smederevu. U narednim okupljanjima ovog tipa očekujemo druge reprezentativce u ulozi promotera – kaže Jelena Arunović, selektor za pištolj.


Datum: 26.02.2019. Autor: Streljački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...